HET ONZICHTBARE ACHTER HET ZICHTBARE


Vorm
maart 14, 2008, 11:46 am
Filed under: Gezichtsanalyse

Bij sommige gezichten herkennen we meteen bepaalde typische vormen, andere verenigen kenmerken van verschillende vormen in zich. Bij de mengvormen is vanzelfsprekend ook sprake van vermenging van de eigenschappen die bij samengestelde vormen horen.

Maangezicht

maangezicht

Kenmerk: Groot, rond hoofd.
Beroep: weinig sportieve sportprestaties, geboren diplomaten, gewiekste zakenlieden (mannen), in jonge jaren springen ze van ene baan naar de andere, bij vrouwen eerder middenpositie dan directie.
Privé: genieten van hun leven als single, trouwen rond hun veertigste, goed seksleven met als gevolg vaak meerdere kinderen.
Karakter: traagheid, passiviteit, weinig elegantie, slim verstand, bevrediging in eten en genieten, overgewicht, uitgesproken slim, goede redenaars, argumenteren.

Metaalgezicht

metaalgezicht

Kenmerk: siang mien kent twee ondervormen van het metaalgezicht. Het vaakst vertegenwoordigd is de korte gezichtsvorm met veel volume in de wangen.
De vertegenwoordigers van de lange gezichtsvorm zijn tamelijk groot gebouwd.
Het metaalgezicht is de vaakst voorkomende gezichtsvorm van allemaal.
Beroep: hoog intelligent, top van een onderneming, neiging tot politiek of juristerij, zijn op rechterstoel of parlement te vinden.
Privé: waarderen de geneugten van het leven, hebben stimulansen/uitdagingen nodig, spanningen in relatieleven, huwt meerdere keren.
Karakter: sympathieke uitstraling, labiele gezondheid (maagproblemen), groot gebouwd, ik-gericht, bereiken hoge ouderdom, eenzelvigheid, extroversie, houd van verrassingen en verrassen.

Jadegezicht en houtgezicht

jade en houtgezicht

Kenmerk: het jadegezicht, dat in het wanggebied een zeer expressieve, gelijkmatig afgeronde vorm vertoont, is de vaakst voorkomende vrouwelijke gezichtsvorm.
Bij het houtgezicht zijn de contouren geprononceerder en kantiger en vinden we eerder bij mannen dan bij vrouwen.
Beroep: wil om te slagen, vrouwen klimmen op tot de hoogste sporten van de sociale ladder, doelgericht in hun carrière, mannen willen een boeiend beroep et uitdagingen, zijn vaak in het leger te vinden.
Privé: moeilijke jeugd gehad, hoge eisen in een relatie.
Karakter: geheimzinnig, onweerstaanbaar, hecht waarde aan imago, schoonheid en esthetiek, enthousiasme, gevoel voor occulte en bovenzinnelijke.

Emmer- of watergezicht

emmergezicht

Kenmerk: het emmergezicht, ook watergezicht genoemd, kenmerkt zich door een brede voorhoofds- en geaccentueerde ogenpartij.
Beroep: mannen: ongeschikt voor routinewerk, in contact komend met mensen of dieren (boerderij)= succes, vrouwen: creatieve aanleg; podium of circus.
Privé: periodes van depressiviteit en mistroostigheid, mannen laten geen blik in hun innerlijke wereld, heeft vele vrienden ondanks gevoel van eenzaamheid, stormachtige affaires.
Karakter: veelheid aan energie, vergaren van kennis, verwerft respect.

Vuurgezicht

vuurgezicht

Kenmerk: het vuurgezicht, vaak ook heel oncharmant het eihoofd genoemd, bezit een breed voorhoofd, hoge jukbeenderen en een smalle, toelopende kinpartij.
beroep: hard werken voor succes, carrières van korte duur, maakt gebruik van zn observatievermogen.
Privé: verkeerde vrienden, tonen hun gevoelens aan partner, mag zwaar weer in de liefde verwachten.
Karakter: intelligentie, flexibiliteit, bruist van ideeën en zet in daden om, schaamteloze overdrijving.

Koningsgezicht of zonnegezicht

konings- of zonnegezicht

Kenmerk: het koningsgezicht, ook zonnegezicht genoemd, heeft een kantige structuur; de voorhoofds-, wang- en kaakpartijen zijn sterk geprononceerd.
Deze gezichtsvorm geldt algemeen als esthetisch ideaal.
Beroep: leidinggevende kwaliteiten, leidinggevende posities, laat niemand in zn succes participeren.
Privé: hartstochtelijke verenigingsmaniak, omringt door jaknikkers, zal nooit echte vriendschap kennen, volgens hem hoort liefde en trouw niet samen.
Karakter: aantrekkingskracht, spontaan.

Aardegezicht en berggezicht

aarde- of berggezicht berggezicht

Kenmerk: het aardegezicht kenmerkt zich door zijn mimiekrijke gezichtsspieren. Terwijl het voorhoofd relatief smal uitvalt, is de kinpartij breed en kantig. De jukbeenderen zijn geaccentueerd.
Optisch onderscheid het berggezicht zich in de eerste plaats door zijn extreem smalle voorhoofdspartij van het aardegezicht. De kaakregio is bij beiden typen hetzelfde.
Beroep: geen natuurlijk carrièrestreven, heerszucht en egocentriciteit, vrouw: wil veel geld verwerven.
Privé: zwaar te verduren in zn jeugd, niet geleerd van vriendschappen te sluiten, partnerruil, heftige ruzies.
Karakter: chaotisch, kan heftig reageren bij problemen, weetgierigheid, energiepotentie.

Muurgezicht

muurgezicht

Kenmerk: het muurgezicht is van voorhoofd tot kin extreem laag, daarbij breedvlakkig en gedrongen.
Beroep: kunnen niet tegen autoriteit, oefenen zelf geen gezag uit, maar kunnen het ook niet verdragen, successen zijn niet duurzaam, mediaster of bekendheid verwerven, plots de brui aangeven.
Privé: kan gevoelens niet uiten, conflicten in relatie, conservatief liefdesleven.
Karakter: staan met beiden benen in het leven, hebben flinke aanpak, sloomheid, wantrouwen.

Asymmetrisch gezicht

asymmetrisch

Kenmerk: de meeste mensen bezitten enkele asymmetrische gezichtskenmerken. Zeer verbreid is bijvoorbeeld een onregelmatige gevormde neus, die volgens de Chinese gelaatkunde als signaal van emotionele zwakheid moet aanzien worden.
Beroep: andere voor zn kar spannen, maken carrière en zitten op latere leeftijd goed in de centen, journalistiek of marketing, mag wel niet met verantwoordelijkheid belast worden.
Privé: attent, teder, tolerant, liefde is hun leukste hobby, relatie is middelpunt van hun leven, blijft niet eenmalig getrouwd.
Karakter: emotionele zwakte, uiterlijke onregelmatigheid is reflectie van innerlijke, hebben aura van luxe, middelmatigheid.

Advertenties

1 reactie so far
Plaats een reactie

ik heb een assymetrisch gezicht. ik ben 20 jaar en herken mezelf wel in de karakter kenmerken vooral die van prive/relatie, teder, tender, tolerant. ik moet wel zeggen dat ik et sociaal niet makkelijk heb gehad, ik slis ook. die emotionele instabiliteit klopt ook, ik ben erg onzeker over mezlef en dat van op latere leeftijd geld hebben is zeker waar als het niet door mezelf is dan wel door m’n pa(vastgoed) :D. het enige waar ik geen zekerheid over kan krijgen\9ik heb rondgevraagd) is de vraag of zo’n gezicht nou aantrekkelijk is, maar dat is natuurlijk relatief. ala met al zou ik zeggen, dat jjullie goeie profilers(:D) zijn. ik ben trouwens erg lang opzoek geweest naar iets over assymetrische gezichten, ben blij dat ik eindelijk gevonden heb wat ik ongeveer zocht. ik kan nu verder met me leven althans, dat hoop ik. plastische chirurgie is iets wat ik sowieso ga laten doen. het is niet altijd makkelijk om met zo’n gezicht te levenn. aan iedereen die dit ook heeft, veel geluk.

ps van de site redactie zou ik graag een mailtje ontvangen hoe ze hier achter gekomen want het klopt grielezig veel.

greeetz anthony

Reactie door anthony
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: